TALLER

FABRICACIÓ

CONTACTAR

INICI

manteniment maquinaria industrial

serveis intersectorials

INICI

CONTACTAR

 

 L' EMPRESA

 MAQUINARIA

 AUTOMOCIÓ

 MAQUINARIA

 ALIMENTACIÓ

Oferim una gran varietat de solucions en pràcticament tots els àmbits industrials; automoció, alimentació, tèxtil, gestió de residus, etc.

Fabriquem gran varietat d’elements segons les necessitats del client, podent gestionar la totalitat del procés, des de l’idea inicial passant pel desenvolupament fins assolir la solució final.

Disposem d’unes instal·lacions i estructura importants, que ens permeten donar la millor resposta, de manera ràpida i eficaç.

 

PRESENCIA INTERNACIONAL

Treballem al costat dels nostres clients arreu del món. Hem signat acords amb diferents clients per exportar els nostres serveis i així disposar d’un producte sense fronteres.

 

GARANTIA DE PROFESSIONALITAT

Des de JPM sabem que el mercat actual és d’alta competitivitat, per això intentem ser eficaços i acordar la millor solució tant tècnicament com econòmicament amb els nostres clients.

Tenim un gran equip humà que ofereix garanties per a donar resposta tant en el camp mecànic com en l’elèctric, passant per a la mecanització, disseny CAD i redacció de projectes.

Tenim disponibilitat de realitzar muntatges i pre-muntatges a les nostres instal·lacions al Polígon de Can Vidal, amb una situació comunicativa immillorable.

 

AVÍS LEGAL/PRIVACITAT

POLITICA DE QUALITAT